3 Calitati necesare unei mame pentru a avea succes in afaceri

8SWBFBl--h0s5ic6E-ZQXQ_mothers

In ziua de azi, tot mai multe persoane se gandesc la antreprenoriat si la afaceri in defavoarea locurilor obisnuite de munca, in care sunt simpli angajati ce isi incep programul la 8-9 dimineata si il termina la ora 5 seara. Mamele si mamele care se ocupa full-time de cresterea copiilor dar doresc sa fie productive si in alte moduri au inceput sa intre si ele in aceasta categorie de persoane care viseaza sa devina antreprenori. Ei bine, desi acest lucru pare destul de dificil, mai ales pentru o mama care trebuie sa aiba grija de copiii sai, nu este imposibil!

Afacerile nu au fost si nu vor fi niciodata simple, deoarece presupun un volum de munca extrem de mare, astfel ca antreprenorii vor fi nevoiti sa munceasca mult mai mult in afacerile lor decat atunci cand au fost simpli angajati. Cu toate acestea, in prezent exista o sumedenie de idei de afaceri mici care pot fi sustinute chiar si de cele mai ocupate mame din lume.

Printre aceste idei de afaceri se numara promovarea online, comertul online, blogging-ul, crearea de accesorii hand-made sau de produse cosmetice, fotografia profesionala, etc.

joburi-mame

Insa pentru a avea succes in afaceri, mamele trebuie sa intruneasca 3 calitati esentiale:

1. Ambitie. Este nevoie de foarte multa ambitie pentru a creste o afacere de la zero. Cu siguranta, va fi un proces lung, greoi si impovarat de probleme neprevazute. De asemenea, este posibil sa fie nevoie de munca intr-un timp in care mama ar trebui sa se ocupe de copilasii sai. Cu toate acestea, mamele nu trebuie niciodata sa uite ca principala lor preocupare ar trebui sa fie copiii iar munca sa vina abia pe locul doi.

2. Pasiune. Se spune ca o afacere poate fi profitabila si de succes doar daca cei care lucreaza la ea sunt cu adevarat pasionati. Implicarea cu trup si suflet intr-o afacere, unde exista motivatie si entuziasm, nu va face decat sa aduca roade si bucurii.

3. Rabdare. Nicio afacere nu va avea profituri majore peste noapte. De fapt, se spune ca, in primul an, afacerile sunt pe minus, in al doilea an sunt pe linia de plutire si abia din al treilea an ajung sa aiba profituri. Asadar, mamele care se apuca de afaceri trebuie sa se incarce cu multa rabdare si sa nu uite ca doar prin multa munca vor ajunge sa aiba cu adevarat succes.

Dana

Author Since:  iulie 2, 2019

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)