5 Mame celebre care ne inspira in fiecare zi

5 mame celebre care ne inspira

Desi au faima, averi impresionante si garderobe elegante, mamele celebre sunt la fel ca orice alta mama atunci cand vine vorba de dragostea pe care o poarta copiilor lor. Dincolo de fotografiile dragute pe care ne place sa le analizam de la aceste mame alaturi de copiii lor, nu ne putem abtine sa nu fim inspirati de modul in care ele stiu sa echilibreze totul.

Iata 5 mame celebre care ne inspira in fiecare zi:

Mame celebre
Mame celebre

 

1. Michelle Obama

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii nu numai ca se mandreste cu doua diplome Ivy-League dobandite in urma anilor de studii la Universitatea Princeton si Facultatea de Drept de la Harvard, dar a lansat si multe organizatii dedicate sanatatii si educatiei (de pilda, Global Girls Alliance in anul 2018). Recent, Michelle Obama si-a povestit copilaria in memoriile sale de succes, Becoming, unde a relatat, de asemenea, modul in care a insuflat aceste valori fiicelor sale.

2. Reese Witherspoon

Mama a trei copii (Ava Elizabeth Phillippe, Deacon Reese Phillippe si Tennessee James Toth), Reese Witherspoon nu este doar o actrita incredibila, laureata a premiului Oscar, dar si o activista remarcabila pentru drepturile femeilor. In timp ce pledeaza pentru mai multe proiecte sustinute de femei la Hollywood, Reese Witherspoon ar trebui sa fie, de asemenea, aplaudata pentru tehnica ei parentala de a fi brutal de sincera cu copiii ei.

3. Serena Williams

De parca nu ar fi de ajuns ca este detinatoarea a 23 de titluri de Grand Slam, campioana de tenis Serena Williams a devenit simbolul #momgoals. Ne place cat de sincera a fost in legatura cu luptele ei postpartum si faptul ca a incheiat o victorie istorica la cel de-al saptelea Australian Open in timp ce era insarcinata cu Olympia, dedicandu-si reusita tuturor mamelor.

4. Jennifer Lopez

Actrita proaspat logodita si gazda emisiunii World of Dance i-a nascut pe adorabilii ei gemeni, Max si Emme, in anul 2008. Si, se pare, cei doi talentati le urmeaza deja pasii mamei si tatalui lor (Marc Anthony). Jennifer Lopez a distribuit recent videoclipuri pe Instagram cu fiul si fiica ei cantand, aratandu-le urmaritorilor ei cat de mandra este de micutii ei.

5. Jennifer Garner

O alta mare actrita de la Hollywood, Jennifer Garner este o mama care merita toata atentia noastra. Ca orice mama mandra, Jennifer apeleaza la retelele de socializare pentru a posta lucrarile de artizanat si proiectele de arta ale copiilor ei.

Nicoleta

Author Since:  august 4, 2022

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)