5 Obiceiuri pe care le au mamele cu o cariera de succes

Jordan-work-from-home

A fi mama si a avea, in acelasi timp, o cariera infloritoare nu este un lucru tocmai usor, dar asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie dificil. Desigur, jonglarea cu jobul si cu familia pot deveni mai usoare in timp, pe masura ce copiii cresc, dar de ce sa mai astepti?

Iata, mai jos, 5 obiceiuri pe care le au in comun mamele cu o cariera de succes, pe care ai putea sa le imprumuti si tu pentru a gestiona mai bine programul zilnic:

1.Stiu sa recunoasca semnele stresului, insa reusesc sa il tina sub control.

Stresul este inevitabil. Mamele care lucreaza recunosc acest adevar si stiu ca trebuie sa se confrunte cu provocari. Dar, cel mai important, ele nu se tem sa admita ca sunt uneori coplesite. Experienta si maturitatea le-a invatat ca recunoasterea limitelor nu este un semn de slabiciune. De fapt, ele stiu ca doar asa pot merge inainte.

2.Se gandesc la viitor.

In loc sa se ingrijoreze in legatura cu ceea ce urmeaza, mamele de succes se gandesc la viitor in moduri proactive. Ele nu lasa grijile sa le consume, ci incearca sa gaseasca solutii care sa le ajute sa treaca peste impasuri si sa isi atinga scopurile. Fiecare sarcina pe care o fac are un anumit scop.

3.Gandesc mereu pozitiv.

Lista de lucruri pe care le au de facut nu se termina niciodata, dar mamele cu cariere de succes stiu ca nu ar trebui sa se concentreze doar asupra lucrurilor care le lipsesc in viata. Ele stiu ca exista resurse peste tot. Mai mult, ele stiu ca daca exista o problema, exista, de asemenea, cel putin o solutie.

4. Sunt iertatoare cu ele insele.

Pentru ca isi cunosc propriile neajunsuri, nu sunt prea dure cu ele insele. Mamele cu succes in cariera privesc intotdeauna la partea plina a paharului, se gandesc mai mult la lucrurile bune pe care le-au realizat pe parcursul zilei si nu acorda prea multa importanta lucrurilor negative.

5. Sunt persoane generoase.

Ele nu pastreaza lucrurile bune doar pentru sine. Mamele de acest tip isi impartasesc talentele, timpul si resursele ori de cate ori este nevoie. Sunt foarte altruiste si, de fiecare data cand este nevoie de ajutorul lor, nu stau pe ganduri si fac tot ce pot pentru a le fie bine persoanelor din jurul lor.

Dana

Author Since:  iulie 2, 2019

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)