Cele mai bune jucarii educative din lemn pentru copii

toys-spending-pandemic-Mattel

Cu totii stim cat de atrasi sunt copiii in ziua de azi de gadgeturi si tot ce tine de jucarii cu ecrane. Folosirea gadgeturilor insa nu este tocmai recomandata pentru cei mici, in special pentru perioade lungi de timp.

Prin urmare, daca esti in cautarea unor modalitati de a-ti mentine copilul ocupat fara a sta cu ochii in ecrane, va incurajam sa explorati literele alfabetului din lemn, blocurile de construit si alte jucarii educative confectionate din lemn – toate concepute pentru a promova invatarea prin joaca.

Continua sa citesti pentru a afla care sunt cele mai bune jucarii educative din lemn pe care le poti gasi in zilele noastre pe piata.

jucarii-lemn

Puzzle din lemn cu alfabet.

Puzzle-urile din lemn cu alfabet sunt mai mult decat niste simple jucarii. Sunt instrumente de invatare versatile, durabile si clasice, de care fiecare copil are nevoie in viata sa. Acestea ajuta la integrarea abilitatilor motorii, a activitatilor senzoriale si a invatarii bazate pe joc.

Socotitoare din lemn

In cate moduri poate prichindelul tau sa socoteasca cu zece randuri de zece margele? O socotitoare viu colorata este o jucarie tactila excelenta pentru un copil mic, o introducere in minunata lume a matematicii si o modalitate grozava pentru copiii mai mari de a rezolva probleme simple de adunare, scadere, inmultire si impartire.

Un set de pietre din lemn de echilibru

Extrem de simpla la prima vedere, aceasta jucarie de tip montessori in stil scandinav reprezinta un mod excelent de a-ti invata prichindelul despre culori si echilibru. Fiecare piatra din set are o forma diferita. Acestea trebuie imbinate in asa fel incat sa creati diferite modele.

In plus, joaca cu pietrele din lemn stimuleaza dezvoltarea simtului tactil.

Un set de blocuri de constructie din lemn

Blocurile de constructie din lemn sunt jucarii educative sigure si ideale care ii permit micutului sa simta, sa tina si sa exploreze formele. De asemenea, il ajuta sa invete cum sa compare, sa potriveasca si sa organizeze piesele astfel incat sa construiasca ceva.

Totodata, un set de blocuri de constructie din lemn poate juca un rol major in dezvoltarea imaginatiei copilului.

Daca ai drum prin Bragadiru, iti recomandam Magazinul cu jucarii si articole sportive „HAPPY TOYS, HAPPY SPORTS”

 

Dana

Author Since:  iulie 2, 2019

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)