Idei de afaceri online pentru proaspetele mamici

Online job mamici

Cand avem copii, de multe ori creierul nostru se blocheaza in lucruri de genul “Cine are timp sa-si deschida o afacere?” sau “Imi doresc, dar nu am bani sa investesc chiar acum.”

A fi parinte necesita atat de mult timp (si bani) incat chiar si ideea de a planifica si de a lansa o afacere iti poate da dureri de cap. Dar da-ne voie sa iti spunem ceva…

Afacerile care nu se adapteaza timpurilor noastre si nu isi vor deschide propriile site-uri web vor ajunge, in mare parte, sa esueze, in timp ce intreprinderile care opereaza exclusiv in mediul online vor fi intotdeauna cele mai de succes. De ce?

Ei bine, deoarece costurile pentru mentinerea unei afaceri online sunt infinit mai mici decat cele necesare unei afaceri care opereaza fizic.

online job mamici

In randurile ce urmeaza, vei gasi cateva idei de afaceri online ideale pentru mamicile care au copii mici.

Un blog

Incearca sa te gandesti la ceva care te pasioneaza cu adevarat. Acum imagineaza-ti ca poti transforma acea pasiune intr-un venit stabil, ajutand alti oameni care iti impartasesc pasiunea.

Poate ca iti place sa crosetezi, sa gatesti, sa te mentii in forma, etc. Toate aceste lucruri, atunci cand sunt impartasite pe blog, devin resurse pentru alti oameni care cauta solutii.

Acum, trebuie sa retii ca, la fel ca orice alta afacere, blogging-ul necesita timp, consecventa si chiar unele sacrificii, pe langa multa vointa de a invata, insa rezultatele vor aparea in timp si vor fi satisfacatoare.

Exista bloggeri care incep sa obtina un venit cu norma intreaga in 6 luni, altii in 2 ani.

Cum castigi bani scriind pe un blog? Ei bine, poti face anunturi pe site-ul tau web, poti face marketing afiliat, postari sponsorizate si poti promova produse si servicii prin intermediul blogului.

Un magazin online

Magazinul online poate fi un “boutique” personal in care sa vinzi produse pe care le creezi. Este cea mai buna modalitate pentru artizani de a-si face cunoscute produsele si de a le vinde in intreaga lume.

Cea mai renumita platforma pentru deschiderea unui magazin online este Etsy. Inscrierea si deschiderea unui magazin pe aceasta platforma este complet gratuita. Va trebui sa platesti doar pentru listare, taxe de tranzactii si gestionarea platilor, care sunt destul de mici. Nu este comparabil cu un magazin fizic! In plus, prin Etsy poti ajunge literalmente la oameni de pe tot globul.

Pe langa costurile magazinului online, va trebui sa incluzi costul materiei prime de care vei avea nevoie pentru a-ti crea produsele.

Un canal de YouTube

In acest moment, toata lumea stie: youtuberii de succes castiga sume de bani uluitoare.

Exista un motiv pentru care, chiar si pentru YouTube, este nevoie de timp si daruire pentru a obtine rezultate satisfacatoare. Iar motivul este urmatorul: creatorii de continut de pe YouTube sunt extrem de competitivi.

De ce sa-ti deschizi un canal de YouTube ca proaspat mamica?

Ei bine, pentru ca exista loc pentru toata lumea pe aceasta platforma si pentru ca aceasta munca o poti face oricand ai tu timp liber.

Cu un smartphone care are o camera cat de cat decenta sau cu un simplu webcam de laptop, poti crea videoclipuri suficient de bune pentru a deveni virale.

Desigur, acest lucru depinde de ce fel de videoclipuri filmezi. De exemplu, daca pasiunea ta este sa inregistrezi videoclipuri subacvative, vei avea nevoie cu siguranta de echipamentul potrivit.

Nicoleta

Author Since:  august 4, 2022

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)