Pasi inscriere doTerra

775-3

Pasi inscriere doTerra

1.Intra pe http://www.mydoterra.com/mediamaximpromotion

2. Apesi JOIN & SAVE> pentru a beneficia de reducerea de 25%;

3. JOIN DOTERRA;

4. Alegi EUROPA dupa care la ‘choose contry’ > alegi Romania (sau alta tara in care te afli si vrei sa fie livrate produsele);

5. Bifezi WHOLESALE CUSTOMER daca vrei sa fii simplu consumator (beneficiezi la discount, dar nu poti inrola alti oameni, nu poti castiga niciun bonus – doar produse gratuite raportate la propriile cumparaturi)

6. sau WELLNESS ADVOCATE daca vrei sa primesti un birou virtual propriu si sa poti obtine comision atunci cand povestesti si altcuiva despre uleiuri si apesti CONTINUE (ai posibilitatea de a inscrie si alti oameni si castigi bonusuri, produse gratuite si bani);

7. COMPLETEZI informatiile tale despre inrolare/livrare: nume, adresa etc. (la ID trece: 7268692; apoi verifica la ENROLER NAME sa fie 38328138 MEDIA MAXIM PROMOTION SRL);

8. Alegi kitul de inrolare – AI GRIJA SA FIE IN LIMBA ENGLEZA sau alta dupa preferinte (Exemplu: Home Essential – ENGLISH-EUROPE);*

9. ADAUGI in cosul de cumparaturi.

Recomand sa adaugi si ULEIUL DE COCOS – iti va trebui sa diluezi uleiurile!

Dai ADAUGA produse si cauti „coconut” si iti va aparea acest ulei, pe care iti recomand sa il adaugi in cos.

10. PLATESTI cu cardul si…

FELICITARI esti inrolat si beneficiezi in continuare de pretul redus cu 25% plus comision!!!Pachetul Home Essentials Kit este probabil cel mai interesant, complet şi generos, conţinând majoritatea uleiurilor esenţiale pure cu grad terapeuric de care are nevoie o familie pentru a menţine starea de sănătate şi pentru sprijin atunci cand apare boala.
Home Essentials Kit contine 10 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic, dintre care 9 sunt de 15ml si un ulei este de 5ml, dar si un difuzor. La acestea se adauga cartea doTERRA Essentials Booklet.
Cele 10 uleiuri sunt: Lavanda, Menta, Lamaie, Tamaie, Melaleuca, Oregano, Air (Breathe), DigestZen, OnGuard si Deep Blue

Dupa inrolare, poti intra in Programul de Fidelitate (LRP – Loyalty Reward Program). Aceasta aduce foarte multe beneficii si poti economisi foarte multi bani. Lunar poti primi produse gratuit si credit pentru a-ti cumpara produsele dorite. Pe langa reducerea de 25% de care beneficiezi fiind inscris la doTerra, fiind in LRP, vei beneficia de extra recompense, din fiecare comanda, ti se vor returna puncte, incepand cu 10% din valoarea comenzii trecute, crescand apoi in cateava luni la 30% puncte returnate din comanda ta. Vei ajunge sa iti cumperi uleiuri GRATIS folosind acele puncte.

Trebuie sa command lunar de o suma minima?

Nu – poti comanda cat de des doresti si de ce suma vrei. Daca insa vrei sa intri in programul de fidelitate LRP, atunci este nevoie sa comanzi lunar pentru a putea beneficia de reduceri extra. Daca faci lunar o comanda de 100 PV atunci va creste procentul de recompensa prin puncte cu cate 5% in fiecare luna.

Ce inseamna LRP (Loyalty Rewards Program)?

LRP este modalitatea cea mai desteapta de a achizitiona uleiurile. De ce? Pentru ca primesti produse gratuite, asa cum primesc si eu. Programul te rasplateste pentru fidelitatea de a comanda lunar produse.

Intr-o propozitie: primesti produse gratuit pentru ca esti client fidel.

Exista taxe ascunse?

Nu exista te ascunse, obligatii, comenzi minime etc. Exista pur si simplu produse de o calitate ridicata. Facand parte din echipa doTerra vei avea parte de mult suport si vei invata foarte multe lucruri.

Daca aleg optiunea de wellness advocate inseamna ca trebuie sa si vand uleiuri?

Nu. Avand un cont de wholesale inseamna pur si simplu ca iti poti procura produse la un pret special. Este ca si cum ai da ‘subscribe’ la un site si pentru acest lucru esti rasplatit cu reduceri minunate.

Pentru orice intrebare, nu ezita sa ma contactezi fie prin intermediul acestui blog, la CONTACT, fie direct pe adresa mea de email: seo@maximpromotion.ro sau pe Facebook.

Dana

Author Since:  iulie 2, 2019

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)