Romanii stiu sa ofere si servicii de foarte buna calitate

pensiune-ferma-club

Weekendul trecut am hotarat sa rupem cateva zile din rutina zilnica si sa ne relaxam intr-o locatie in care sa fim tratati regeste. A fost ocazia perfecta pentru a incerca Pensiunea Ferma Club din Moroeni, de care am auzit extrem de multe lucruri bune. Ne-am facut rezervarile, am aranjat bagajele, am luat copiii din dotare si am pornit inspre Moroeni.

In aproximativ doua ore eram in fata pensiunii, care este construita intr-un cadru de vis, extrem de aproape de intrarea in Parcul Natural Bucegi. Ne propusesem sa facem drumetii serioase, insa nu am reusit decat sa ne plimbam putin prin zona, in conditiile in care conditiile din pensiune ne-au tintuit in incinta locatiei.

pensiune-ferma-club

Ce ne-a placut la Pensiunea Ferma Club?

Trecand peste locatie, am ramas impresionati de amabilitatea oamenilor de aici si de servirea impecabila. Cele 5 stele care sunt trecute in dreptul unitatii de cazare nu sunt deloc intamplatoare. Pot spune cu incredere ca o vacanta aici poate sa fie extrem de complexa, fara a fi nevoie sa iesi din incinta pensiunii:

  • Mancarea este delicioasa si sanatoasa. O buna parte dintre ingrediente provin din ferma proprie si au un gust deosebit, amplificat si de talentul bucatarului.
  • Relaxarea este la ea acasa. Te poti relaxa in piscina interioara, in sauna sau pur si simplu in zona verde care inconjoara intreaga locatie;
  • Exista foarte multe variante de petrecere a timpului liber intr-un mod antrenant. Exista terenuri de baschet si de fotbal, exista mese de ping pong si de asemenea exista un spatiu larg in care oricine poate alerga in voie, adult sau copil;
  • Copiii sunt in elementul lor. Cei mai incantati de ferma au fost copiii, care s-au plimbat cu poneii, au avut la dispozitie casute din lemn speciale pentru ei si o multime de jucarii. De asemenea, am vizitat ferma unde cei mici au descoperit o mica mostra de viata la tara.

Nu putem spune ca este un loc ieftin, insa merita toti banii pentru serviciile excelente pe care le ofera. Noi ne-am intors relaxati si plini de amintiri memorabile, asadar, o recomandam cu incredere.

 

Dana

Author Since:  iulie 2, 2019

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)