Silvia Epure și echipa ei te învața sa te simți frumoasa

646x404 (1)

Interviu 22 Mai 2014

Dupa ce devii mama, standardul 90-60-90 pe care societatea il promoveaza cu atata intensitate in media, devine din ce in ce mai indepartat. Putine sunt femeile care pot sa pastreze un astfel de standard, iar odata cu indepartarea de el, apar frustrarile.

Silvia Epure, alaturi de echipa ei de productie si de Stephan Pelger au reusit sa vina in ajutorul tuturor mamelor si tuturor femeilor care se afla intr-o situatie limita in ceea ce priveste acceptarea propriului corp, prin emisiunea ” Iubeste-te asa cum esti”, difuzata la Euforia TV.

Producatorul TV ne-a oferit un interviu referitor la emisiune si impactul pe care il are asupra femeilor.

„Iubeşte-te
aşa cum eşti“.
Femeile îşi recapătă stima de sine, la Euforia
TV

R: De ce o astfel de emisiune?

S.E. Pentru ca eu, alaturi de intreaga echipa de productie, am simtit ca este nevoie de o gura de aer pentru femeile care nu au 1.70, 90-60-90, piele extrem de fina, nas extrem de drept si micut, par stralucitor si asa mai departe. Am gasit normala evidentierea unui lucru cat se poate de important: orice femeie este frumoasa exact asa cum este.

R: Ce se intampla in timpul emisiunii?

S.E: Stephan Pelger, gazda productiei TV, reuseste sa discute cu participantele la reality show si sa le faca sa aiba grija de imaginea lor, in ciuda faptului ca nu se incadreaza in vestitul sablon. Scopul principal este acela de a le convinge pe femei ca frumusetea este data de incredere, nu de aspectul fizic, iar increderea poate sa fie castigata in orice corp.

R: Cum se poate obtine aceasta incredere?

S.E: Prin imbracaminte, machiaj, coafura si atitudine, dar mai ales prin sanatate fizica si psihica. Nu este important cum arata corpul tau, atata vreme cat este sanatos, asadar, nu trebuie sa se apeleze la diete stricte, ci doar la o alimentatie sanatoasa.  In ceea ce priveste machiajul, coafura si imbracamintea, avem o echipa de profesionisti care le invata pe concurente cum sa se imbrace pentru a-si evidentia partile bune ale corpului,cum sa se machieze si cum sa isi poarte parul.

R: Care sunt rezultatele si asteptarile pe care le aveti de la acest proiect?

S.E: ” Iubeste-te asa cum esti ” este un proiect de suflet, de la care am asteptari foarte mari. Multe dintre asteptari mi-au fost atinse de numarul mare de oameni care au devenit fani fideli ai realiy-show-ului. Imi doresc ca emisiunea sa aiba un impact cat mai mare asupra femeilor si sa vad pe strazi femei increzatoare, pline de viata si bine imbracate, indiferent de aspectul corpului lor. Pana acum am schimbat viata a zeci de femei care au participat la emisiune, insa scopul este sa schimbam viata a sute de mii de femei care urmaresc emisiunea si reusesc sa constientizeze ca problema nu este la modul in care arata.

Dana

Author Since:  iulie 2, 2019

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)