Termeni si Conditii

Prezentele condiţii generale şi termenii contractuali pentru serviciile de publicitate prestate de MEDIA MAXIM PROMOTION SRLSRL, cu sediul în Sat Rosu, Com. Chiajna, Jud. Ilfov, Str. Rezervelor nr.55, CUI 38328138, înregistrată cu nr J23/5082/09.10.2017, tel. -, e-mail : seo@maximpromotion.ro, reprezentată legal de Vali Rusu, Director General, fac parte integrantă din contractul de prestări servicii de publicitate – comandă de publicitate, denumit în continuare Contract.

OBIECTUL CONTRACTULUI

MEDIA MAXIM PROMOTION SRL prin www.portalmame.ro publică pentru client anunţuri cu conţinut online, alte tipuri de anunţuri, produse mini site, bannere online, pe site-urile MEDIA MAXIM PROMOTION sau în reţeaua de parteneri, în scopul de a face cunoscut şi de a informa despre existenţa şi activitatea clientului. Conţinutul şi caracteristicile anunţurilor cu conţinut online, bannerelor, etc.

OBLIGAŢIILE PRESTATORULUI

MEDIA MAXIM PROMOTION SRLReasigurari nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul MEDIA MAXIM PROMOTION SRL sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

In nici o circumstanta MEDIA MAXIM PROMOTION SRL nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

Utilizare improprie si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze MEDIA MAXIM PROMOTION SRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a MEDIA MAXIM PROMOTION SRL si a Internetului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de MEDIA MAXIM PROMOTION SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Informatii personale

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca MEDIA MAXIM PROMOTION SRL are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre MEDIA MAXIM PROMOTION SRL in scopuri de vanzari si marketing;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

MEDIA MAXIM PROMOTION SRL poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia MEDIA MAXIM PROMOTION SRL, ar putea prezenta interes pentru client.

Generalitati

  • Modificari ale acestor termeni si conditii – MEDIA MAXIM PROMOTION SRL poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Clientului prin afisare pe site-ul web la www.portalmame.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
  • Forta majora – MEDIA MAXIM PROMOTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati competente de care MEDIA MAXIM PROMOTION SRL nu este responsabila.
  • Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre MEDIA MAXIM PROMOTION SRL. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. MEDIA MAXIM PROMOTION SRLR nu ofera nicio asigurare ca tot continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
  • Confidentialitate – MEDIA MAXIM PROMOTION SRL nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. MEDIA MAXIM PROMOTION SRL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

In cazul in care MEDIA MAXIM PROMOTION SRL constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat , acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie in sectiunea de inscrieri pe www.portalmame.ro

MEDIA MAXIM PROMOTION SRL isi rezerva dreptul de a refuza anumite inscrieri, in special cele care nu respecta conditiile de inscriere. Inainte de publicarea inscrierilor pe site www.portalmame.ro isi rezerva dreptul de a edita erorile gramaticale si de exprimare, fara a schimba sensul cuvintelor.

MEDIA MAXIM PROMOTION SRL NU ESTE RASPUNZATOARE DE CONTINUTUL INSCRIERILOR, ACESTEA FIIND EXCLUSIV IN SARCINA UTILIZATORILOR.